Innovatív oktatási módszerek a felsőoktatásban – Prológus

Innovatív oktatási módszerek a felsőoktatásban – Prológus

  • 2014/02/03
  • ·    
  • ·    0

A Campus Hungary program keretében szakmai műhelysorozat indul tavasszal, melynek a kickoff rendezvényén, mint Virtuális Egyetemi Hálózat ott leszünk és megnézzük a felsőoktatási szereplők hogyan viszonyulnak a következő témákhoz 2014-ben:

  1. Intézményi és oktatói digitális portfólió, tudománymenedzsment
  2. IKT eszközök innovatív alkalmazása a felsőoktatásban
  3.  E-learning, MOOCS jó gyakorlatok a felsőoktatásban
  4. Korszerű oktatásszervezési módszerek

Ezek azok a fő területek, amelyek mentén kialakul majd a workshopok tavaszi programja. Az esemény azért lehet igazán fontos, mert ezzel az sorozattal összejöhet a nagy felsőoktatási supergroup,  ami ténylegesen foglalkozik a mai webes technológiák és megközelítések időszerű importjával.

inoovativ-workshop-in

Jókor is történik, ugyanis nagy, 7 éves tartalomgenerálási fázison vannak túl az egyetemek és főiskolák, ezért is fontos, hogyan akarják ezt értékesíteni itthon, illetve a Campus Hungary tervei szerint akár külföldön is.

Lesz a workshopnak twitter csatornája (egyelőre ismeretlen), amin a különböző témák köré csoportusulnak majd a résztvevők és remélhetőleg aktívan generálnak majd közösségi tartalmat. Azokat aztán megtaláljátok majd az eUniversity twitterén, hogy mindenki kedvére követhesse az eseményeket…